Hoka Challenger Mid GTX tartósteszt (videó)

2021. március 11. 18:10 - Pellegrino

Túracipő vagy túrabakancs? Mindkettő!

Sokat agyaltam rajta, hogy a rossz bokámmal hogyan tudnék mégis valami könnyű terepfutó-szerű lábbelivel túrázni. Aztán kipróbáltam a leginkább futócipőiről ismert Hoka cég "Challenger Mid GTX" nevű félmagasszárú túracipőjét, vagy terepfutóját vagy talán inkább túrabakancsát? Nem is tudom, hogy mi a legjobb elnevezés rá.

hoka_one_one_challenger_gtx_mid_teszt_yt_cover_video.jpg

Beletettem az elmúlt egy évben nagyjából 800 kilométert (a pandémia miatt sikerült csak relatíve ilyen keveset), de ebben volt 35 fokos nyári poros meleg és mínusz 5 fokos tél, sár, patak, földút, avar és laza csúszós talaj. A csuka még most is nagyon jó formában van, pedig esküszöm, hogy nem kíméltem.

Íme:

Galéria:

Ha nem akarsz lemaradni a hasonló tartalmakról, csatlakozz hozzám Facebook-on, iratkozz fel Youtube csatornámra vagy nézegesd a blog Instagram oldalát.

Hasonló cikkeket ide kattintva találsz

A bakancsvásárlásnál erre figyelek oda

A túrazoknik anatómiája

A hálózsákok titkai

A derékaljak fajtái

Tippek a hátizsákválasztáshoz (videó)

Ha szereted amit csinálok és belefér, hogy támogatnád a következő utamat, állnád egy szállásomat vagy meghívnál egy szendvicsre, üdítőre, sörre vagy egy kávéra virtuálisan, mostantól megteheted ide-, vagy az alábbi képre kattintva:

blog_tamogatas_paypal_300_250_2.jpgHa tetszett, nyomd meg a gombot!

arrow_outline_yellow_down.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr8616457118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása