Camino Portuguese felszerelés lista (Videó)

2019. április 01. 06:49 - Pellegrino

Mi kerül a hátizsákba a Portugál Út előtt?

Elindulok lassan Portugáliába, hogy egészen délről felgyalogoljak Santiagóba, majd a tervek szerint tovább az Angol Úton Ferrolba. Összepakoltam, most pedig megmutatom a hátizsákom tartalmát.

felszereles_yt_cover.jpg

Pár dolgot ugyan nem említek meg, illetve van, ami kimaradt (például a fülhallgatóm) de a nagyját megnézheted egy kis magyarázattal együtt. Természetesen fontos, hogy ezek a cuccok nekem felelnek meg, nem biztos, hogy neked is ezek, vagy ennyi holmi kell, szóval ne vedd készpénznek a dolgot, inkább csak használd ötletadónak.

Ha tetszett, nyomj egy lájkot és maradj velem, mert hamarosan mesélek a Portugál Útról is!

Ha szereted amit csinálok és támogatnád az utamat, vagy meghívnál egy sörre vagy egy kávéra virtuálisan, mostantól megteheted itt:

blog_tamogatas_paypal_300_250_2.jpg

Ez is érdekelhet:

Francia Út tippek-trükkök - Ozone TV interjú

A Camino legszebb tájai - Timelapse video

Inspiráló filmek, videók - Francia Út

Inspiráló filmek és videók - Északi út

Caminós tippek, trükkök - szállások, utazás, kaja stb.

become-a-patron-button-1_1.png

 

 

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

arrow_outline_yellow_down.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr614730487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorasssa 2019.04.05. 20:39:18

Nagyon jó utat a következő zarándoklatodhoz! :)
Szuper részletes, gondos és praktikus a lista - muchac gracias!

A kérdésem: akkor ezek szerint úgy tapasztalod, hogy egy kulacs víz az elég a következő vízvételi pontig? Én kettőt viszek és sosem fogy el teljesen, ez igaz. De nem merek csak 1 kulaccsal nekiindulni.

Nagyon jó ötletet adtál a pót zabkásával, müzliszelettel és zacskós levessel. Tavaly hallottam valakiről, aki viharban este ért egy olyan szállásra a Mezeta közepén, amely nyitva volt, de a hospitalero már elment. És négy másik zarándokkal nézték egész éjjel az üvegvitrin mögött az ennivalókat - amelynek ajtaja zárva volt :D Az üveget nem akarták betörni, embert nem tudtak elérni, úgyhogy éhesen kellett aludni menni.

Tavaly a műanyag zacskók helyett már anyagból (legalábbis ez a gyorsan száradó, könnyű, vélhetően műszálas) készült zacskókat használtam a holmik tárolásához - ezzel is kerülve a műanyag használatát. Most egy áruházban be fogják vezetni a tüll-szerű anyagból készült átlátszó anyag-tasakokat a zöldségekhez, gyümikhez, pékárukhoz. A következő utamhoz ilyenből biztos viszek kettőt, hogy ne kelljen a boltban ilyeneket kérni (úgy vettem észre, a spanyolok imádnak mindenhez adni műanyag-zacskót). Illetve a holmimat (szennyes, gyógyszer, stb) ilyenekben fogom tárolni, simán ki lehet mosni, kitenni száradni, és használni tovább. És nem csörögnek-zörögnek hajnalban :D A teva-szandálomhoz és a flip-flophoz is ilyet használtam tárolásra.

Pellegrino 2019.04.05. 20:42:34

@Dorasssa: most egy nagyobb kulaccsal (1,5 liter) és egy egy literes flakonnal megyek és attól függően töltögetem (vagy épp ürítgetem, mint ma, amikor már csak 5km volt hátra, kiöntöttem az egyikből a vizet) ahogy épp a szükség megkívánja. Most sok olyan helyen megyek, ahol út közben nincs nagyon vízvételi lehetőség.
süti beállítások módosítása