A jelzések titkai - Camino Húngaro és Benedictus (videó)

2020. szeptember 02. 22:12 - Pellegrino

A hazai zarándokutakon többféle jelzést is láthatunk, vannak szabványos turistajelek, azaz sárga kagyló a fehér téglalapban, kerek matricák és nyilak is. 

camino_hungaro_benedictus_utjelzesek.png

A kagylós felfestéseknek viszont van egy egyszerű, de nagyon hasznos logikája, amit sokan nem ismernek (még egyes "rutinos", Camino-kat már járt emberek sem feltétlenül tudják) ezt mutatom most meg.

Viktor barátommal, aki olvasómból lett jó baráto és túratársam) úgy döntöttünk, hogy idén külföld helyett végigjárjuk együtt a Camino Húngaro Budapest-Lébény-Rajka-Pozsony-Wolfsthal útvonalát. Itt találhatod meg az első napot 2020.09.03-án reggel nyolckor, majd naponta minden reggel a következőket 11 napon keresztül:

Első nap: Budapest - Zsámbék (34km)

Ha nem akarsz lemaradni a hasonló tartalmakról, csatlakozz hozzám Facebook-on, iratkozz fel Youtube csatornámra vagy nézegesd a blog Instagram oldalát.

Hasonló témák:

Túrázás fájdalommentesen - egyszerű nyújtási technikák út közben

Mindent a hálózsákokról

A réteges öltözködésről

Mire jó a csősál?

A túrazoknik anatómiája

Mindent a derékaljakról

Bakancs, vagy túracipő?

Füldugóteszt a nyugodt éjszakákért

Mindent az ágyi poloskákról

become-a-patron-button-1_1.png

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

arrow_outline_yellow_down.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr1516180176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása