Telefonos interjú Portugáliából

2019. április 09. 07:25 - Pellegrino

Asztalos Norbert "Norba" gyermekkori cimborám megkeresett, hogy beszélnék-e a reggeli rádióműsorában a Caminóról. Igent mondtam.

1554752354876.jpg

Akik esetleg nem tudják, én Pakson nőttem fel, Norba cimborám (hip-hop rajongóknak ismerős lehet a neve) pedig a szomszéd lépcsőházban lakott, jóban voltunk. Időnként felnőttként is összehozott minket az élet Budapesten. Ő azóta családot alapított és hazaköltözött és többek közt a Paks FM-nél vezet műsort. Megbeszéltünk egy fél nyolcas beszélgetést, de kihagytam a számításból az időeltolódást, így 8:20 lett belőle. Íme:

Ami ezután következett:

Rota Vicentina útinapló

Portugál Camino útinapló

Európa leghosszabb strandja

Camino Inglés útinapló

Telefonos interjú az utam végén

Egyéb érdekességek

Felszerelések

Caminós tippek

Videók

Csatlakozz hozzám Facebookon, Instagramon és Youtube-on is!

Ha szereted, amit csinálok és támogatnád az utamat, vagy meghívnál egy szállásra, szendvicsre, üdítőre, sörre vagy egy kávéra virtuálisan, mostantól megteheted ide-, vagy az alábbi képre kattintva:

blog_tamogatas_paypal_300_250_2.jpg

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr9714749671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása