Teszttúra a Pilisben Balázzsal (Videó)

2019. augusztus 24. 18:35 - Pellegrino

Kipróbáltuk az új kamerastabilizátort

Balázs jó cimborám, évek óta ismerjük egymást és ő is szeret túrázni. Még a Portugál Utam alatt megbeszéltük, hogy ha hazajövök, elmegyünk együtt a Pilisbe túrázni, mert nyárra kiköltözött egy kis faluba, Klastrompusztára, amin a Kék túra is áthalad. Ha pedig már ott voltunk, kipróbáltuk az új kamerastabilizátoromat (amilyet ő is tervez venni), így három legyet üthettünk egy csapásra: mókáztunk, túráztunk és közben teszteltünk  egyet. 

yt_cover_2.png

A teszt elég jól sikerült, összeraktam belőle pár fotót és egy mókás kis videót is, amiben kipróbáltuk a stabit rettentő rossz minőségű utakon kocsival, lassítva rossz fényviszonyok között, séta közben és mindenféle szögekben. Íme a képek:

 És íme a videó, amiért előre is elnézést kérek mindenkitől:

A Pilis csodaszép, kitűnő hely kipróbálni magunkat vagy a felszerelésünket a Camino előtt. Vonattal is jól megközelíthető, én biztosan megyek még erre túrázni!

Balázst itt találod Facebook-on és itt Instagramon, ha követni szeretnéd. (Állítólag néha egész vicces)

A blog pedig itt van Instán, Facebook-on és Youtube-on.

Komolyabb teszteket ide kattintva találhatsz!

become-a-patron-button-1_1.png

 

 

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

arrow_outline_yellow_down.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr4815022998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása