Fjällräven Vándortúra 2018 - Nyári tábor felnőtteknek

2018. május 18. 08:35 - Pellegrino

Bakony-Balaton felvidék, 5 nap 112 kilométer

 Ha gyakorlott túrázó vagy, akkor azért, ha csak belekóstolnál a vándortúrázásba, akkor pedig azért. 2018-ban is indul a  Fjällräven vándortúra július 30 és augusztus 4 között.

fjallraven-abisko-friluft-35-pack-001-10.jpg

A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 112 km-es nomád élménytúra, Bakonyszentlászló, Vinyéről Káptalantótiig. Megrendezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnénk újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék. Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.

fjallraven_vandortura_2018_program_logo.png

Több napra, több éjszakára belevetni magunkat a természetbe, sátorozni olyan meghatározó élmény, ami nemcsak testi, lelki, de szellemi megújulást is hozhat. Nem beszélve arról, hogy ez egy óriási buli és folyamatos sport is a legjobb edzőteremben, a természetben!


A Fjällräven Vándortúrán 5 napon keresztül, naponta meghatározott távokat teszünk meg. A túra két fontos alapszabálya, hogy mindenki maga viszi a felszerelését és sátorban alszik. A szálláshelyek kempingek, vagy sátrazásra kijelölt helyek lesznek.
Nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem az, hogy jókedvvel, biztonságosan és élményekkel gazdagodva járjuk végig régi és új barátainkkal a Vándortúra 112 kilométeres útvonalát.

A túrán bárki részt vehet, átlagos edzettségi szintű emberek is meg tudják tenni a 112 kilométeres távot. Nomád módon sátorban alvós, gázfőzőn ebédet melegítős túráról van szó, amit 5 nap alatt kell teljesíteni a Balaton felvidék gyönyörű tájain. (A napi távok egyébként nagyjából átlagos Caminós adagok, azaz 22 kilométer, ami simán vállalható)

fjallraven_vandortura_jelentkezesi_hatarideo_2018.jpg

A regisztráció 2018 május 31-ig tart maximum 300 főre, az öt napos túra részvételi díja pedig 60.000 Ft ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, balesetbiztosítást, buszos transzfert, autó- és csomagmegőrzést a célnál és a sátorhelyeket, na meg természetesen a profi szervezést.

Bár nem tűnik kevésnek ez az összeg, de a Caminós költés is nagyjából napi 10.000 forintra jön ki, és ebben még nincs benne a biztosítás, szóval elég korrekt az ár.

Minden adott: jó fej emberek, gyönyörű útvonal, profi szervezők.

Regisztrálni itt lehet, sok hasznos infót (például a szükséges felszerelések listáját) pedig ide kattintva találsz

Én mennék! 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

fjallraven_kanken_2.jpg

Oszd meg ezt a cikket 2018 május 25-ig és jelöld meg egy (vagy több) olyan barátodat, aki(k) szerinted szívesen eljönne a túrára (csak egyszer oszd meg, mindenki csak egyszer kerülhet a "kalapba"!), küldj a megosztásról egy screenshotot vagy telefonos fotót emailben az elcaminofrancesblog_pont_jatek_kukac_gmail_pont_com címre és nyerj egy ilyen király narancsszínű ikonikus Fjällräven Kånken hátizsákot! Sorsolás június elsején este!

A nyertest emailben értesítjük és Facebook oldalunkon is kiírjuk! Csatlakozz hozzánk ott is, lesz még hasonló, ne maradj le róla! HAJRÁ! :) -> Megtörtént, gratulálunk a nyertesnek!

 

Közkívánatra elkészült Facebook oldalam, kövess ott is, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról!

Ez is érdekelhet:

A jó hátizsák

become-a-patron-button-1_1.png

 

 

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

arrow_outline_yellow_down.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr7213965898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drag 2018.05.27. 20:51:43

Szép napot!

Bár nem egészen a témába vágó dolog:

Lesz egy olyan bejegyzésed, amelyikben a következő útra összeállított végleges-nek tűnő felszerelésed bemutatod?
(lehet nem vettem észre, akkor elnézést...:) )

Pellegrino 2018.05.27. 20:53:01

@Drag: Szia, igen, készülőben van ismét egy ilyen bejegyzés. Még nem teljes a csomag, de még indulás előtt mindenképp kiteszem, ha megjön minden holmi! :)
süti beállítások módosítása