Köszönöm a támogatást! A nyertesek pedig....

2019. június 01. 19:33 - Pellegrino

Ahogy azt az idei utam során megígértem, ma este két kedves támogatómnak ajándékozok 1-1 kis Caminós csomagot, mindegyikben egy santiagoi karácsonyfadísszel, egy zarándokútlevéllel, egy felvarróval és egy hűtőmágnessel. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon segített, nagyon hálás vagyok érte!1559408517971.jpg

Az első csomagot a visszafelé számolva 10. a másodikat a 20. segítőm kapja tőlem, szeretettel gratulálok nekik és még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, emailben jelentkezem, hogy megbeszéljük az átvétel részleteit!

(Maradjatok velem, jönnek még hasonló akciók és több új témán is dolgozom!)

Ha szereted, amit csinálok és támogatnád a következő utamat, vagy meghívnál egy üdítőre, sörre vagy egy kávéra virtuálisan, mostantól megteheted ide-, vagy az alábbi képre kattintva:

blog_tamogatas_paypal_300_250_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminofrances.blog.hu/api/trackback/id/tr314873874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása