Ismerd meg Spanyolország titkait!

2018. május 29. 15:16 - Pellegrino

Interjú Molnár Péterrel

Molnár Péterrel, a KultúrTapas spanyol magazin szerkesztőjével egy Caminós facebook csoportban ismerkedtünk meg. Szívesen olvassuk egymás tartalmait, mert őt a Camino érdekli, engem meg Spanyolország, a kettő meg ugyebár erősen kapcsolódik egymáshoz. Összefutottunk egy kávéra és elbeszélgettünk.

Tovább
Szólj hozzá!

Fjällräven Vándortúra 2018 - Nyári tábor felnőtteknek

2018. május 18. 08:35 - Pellegrino

Bakony-Balaton felvidék, 5 nap 112 kilométer

 Ha gyakorlott túrázó vagy, akkor azért, ha csak belekóstolnál a vándortúrázásba, akkor pedig azért. 2018-ban is indul a  Fjällräven vándortúra július 30 és augusztus 4 között.

Tovább
2 komment

Készülődés a Nortéra - Biztosítás és útlevél

2018. május 06. 11:51 - Pellegrino

 Már csak egy hónap volt hátra az indulásig - ezúttal a Camino del Norte, azaz az Északi Út a cél - és mivel tavaly is jó szolgálatomra volt az utasbiztosításom, ezért természetesen idén is megkötöm, nem kockáztatok. Elég sokféle biztosítás van, ezért körültekintőnek kell lennem.

Tovább
10 komment

Evőeszköz kisokos - Spork, kanálvilla, kanálgép

2018. május 05. 15:11 - Pellegrino

Milyenek vannak és miben különböznek egymástól?

Enni kell, ez pedig igaz túrázás közben is, de nem mindegy mit cipelünk magunkkal a zsákunkban. Jó, ha az evőeszközünk könnyű, praktikus, de mégis jól használható és nem is kerül egy vagyonba. Sokféle van a piacon több anyagból és változatos formákban.

Tovább
7 komment

Thule Guidepost és Capstone túrahátizsákok tesztje

2018. május 02. 21:39 - Pellegrino

Sokan nem tudják, de a svéd Thule cég a full extrás autós tetőboxok és bringatartók mellett nagyon király táskákat és túrahátizsákokat is gyárt. Én tavaly óta használok egy 22 literes Capstone-t egynapos kirándulásra, 1-2 napos utazáshoz vagy a városi futkosásra, most pedig megérkezett tőlük végre a…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása